Izleti brodom iz Visa.

Transferi i izleti brodom iz grada Visa

Dalmatinski biser Jadrana, otok Vis, postao je vrlo poželjna i privlačna destinacija mnogim domaćim i stranim turistima iz cijeloga svijeta. Kristalno čisto more, predivna netaknuta priroda te mnogi kulturni sadržaji upravo su ono što otok Vis čini tako primamljivim. Boravak u Visu turisti mogu upotpuniti i mnogim dnevnim izletima te raznim transferima do željenih destinacija, a mi smo tu da ispunimo sve Vaše zahtjeve.

Taxi brod u Visu

U našoj ponudi su i usluge transfera različitim brodovima koji su prilagođeni Vašim potrebama, polasci su iz grada Visa, Splita, Hvara i ostalih destinacija. Moguća je organizacija transfera od i do Splitske zračne luke (udaljenost od Zračne luke do pristaništa iznosi 400 m).

Izleti u Modru špilju iz Visa

Privatni izleti brodom

Organizirani izleti brodom

Taxi brod Vis-Hvar ili Hvar-Vis

Transferi brodom na relaciji Vis-Hvar ili Hvar-Vis su najčešće traženi transferi, provjerite našu ponudu brodova kako bi se odlučili za brod koji najviše odgovara Vašim potrebama.

Transferi automobilom na otoku Visu

Organiziramo transfere automobilom na cijelome otoku. Ukoliko želite transfer do grada Visa, Komiže, Rukavca, Milne ili prema nekim drugim lokacijama na otoku, stojimo Vam na raspolaganju!

Našu cjelokupnu ponudu ponudu sa cjenicima možete provjeriti na našim stranicama.

Kontaktirajte nas

Gsm: +385 (0) 98 582 041; +385 (0) 98 165 1645; obrt.musun@gmail.com

Ljepote otoka

Posjetite sva najljepša mjesta našeg otoka!

hrvatski
english