Upoznajte ponudu brodova Musun.

Brodovi Mušun

Na slijedećim stranicama možete upoznati brodove koje koristi Brodoprijevoznički obrt Mušun za obavljanje raznovrsnih izleta i transfera.

Svi naši brodovi su pažljivo odabrani kako bi uspješno zadovoljili potrebe različitih segmenata tržišta sa aspekta sigurnosti, udobnosti i praktičnosti te kako bi se svi naši gosti zadovoljni i ispunjeni iskrcali sa njih.

Upoznajte atraktivne lokacije otoka Visa

Kako bi ste se što lakše odlučili kako i s kojim brodom doći do atrakcija otoka Visa poput Modre i Zelene špilje, Stinive i raznih pješčanih i stjenovitih plaža poput Stončice, Srebrne, Zaglava ili Vele Smokove, odnosno koji brod bi bio najprimjereniji za Vaš transfer do raznih destinacija Srednje Dalmacije kao što je Hvar, Split ili Bol, na slijedećim stranicama pojedinačno smo prezentirali svaki naš brod sa svim relevantnim specifikacijama i pripadajućim fotogalerijama.

Proučite našu ponudu i obratite nam se s povjerenjem!

Naši brodovi

 


 

M/B Antelope

Brod Antelope je najveći brod u našoj ponudi, izgrađen je 2005 godine u Dubrovniku. Riječ je poludeplasmanskom plovilu kojeg koristimo za izlete oko otoka Visa i organizaciju transfera prema različitim destinacijama poput Hvara, Splita, Brača ili Korčule.

Kapacitet broda je 48 putnika koje prevozi prema prekrasnim lokacijama kao što je Modra špilja, Zelena špilja ili uvala Stiniva.

U vlasništvo Brodoprijevozničkog obrta Mušun prelazi 2017 godine kada je potpuno obnovljen.

Specifikacije motornog broda Antelope:

Ponuda broda Antelope:

Galerija fotografija broda Antelope

Povratak na vrh


Enzo 35

Brod Enzo je najnoviji brod u našoj ponudi te ujedno i najveći brzi brod. Tipski, riječ je o gliserskom plovilu izgrađenom 2011 godine u Dubrovniku, a namijenjen je za brzi prijevoz putnika. Odlikuje se prostranom krmenom platformom izuzetno pogodnom za sunčanje prilikom organizacije dnevnih izleta.

U vlasništvo Brodoprijevozničkog obrta Mušun prelazi 2014 godine sa svrhom proširenja i unapređenja naše ponude, te boljeg povezivanja otoka Visa sa obližnjim otocima.

Specifikacije glisera Enzo 35:

Ponuda glisera Enzo 35:

Galerija fotografija Enza 35

Povratak na vrh


Seamaster 2388

Gliser Seamaster 2388 se nalazi u našoj ponudi već nekoliko godina i u tom periodu se pokazao kao brod sposoban nositi se sa najtežim vremenskim uvjetima, a opet dovoljno praktičan za pristup malim plažama i uvalama. Brod je izgrađen 2001 godine u SAD, s time da je po prelasku u naše vlasništvo temeljito obnovljen i ugrađen novi pogonski stroj.

U našoj ponudi je prvenstveno namijenjen za transfere i privatne izlete brodom za grupe do osam osoba.

Specifikacije glisera Seamaster 2388:

Ponuda glisera Seamaster 2388:

Galerija fotografija Seamastera 2388

Povratak na vrh


Marshall M100

Gumenjak Marshall M100 je naše najmanje plovilo, ali se zbog svoje okretnosti i izuzetnih maritimnih sposobnosti za plovilo njegove kategorije pokazao kao idealno rješenje za prijevoz manjeg broja osoba.

Prvenstveno je namijenjen za transfere i privatne izlete brodom za grupe do četiri osobe.

Specifikacije gumenjaka Marshall M100:

Ponuda gumenjaka Marshall M100:

Galerija fotografija Marshalla M100

Povratak na vrh


Kontaktirajte nas

Gsm: +385 (0) 98 582 041; +385 (0) 98 165 1645; obrt.musun@gmail.com

Ljepote otoka

Posjetite sva najljepša mjesta našeg otoka!

hrvatski
english